Home » Webshop

Boordevol lekkere ingrediënten!

Panash mixen hebben niet alleen een lekkere basis van speltmeel, ze zijn verrijkt met pure ingrediënten. Met mango, rode bieten of gember bijvoorbeeld. En dat proef je!

Cadeausuggesties

De duurzame bewaarblikken zijn een mooi cadeautje. Maak een mooie combinatie door een pannenkoekmix, een tas of een boek te kiezen. Vermeld erbij dat het om een cadeautje gaat en we pakken het gratis voor je in!

Speltpannenkoeken

Bak je natuurlijk met Panash Naturel speltpannenkoekmix! Gezond, boordevol proteïnen en zonder onnodige ingrediënten!

Naturel pannenkoekmix

Met de Panash Naturel pannenkoekmix maak je gezonde en heerlijke speltpannenkoeken. Panash Naturel is gemaakt van biologisch speltmeel en boekweitmeel. Lekkere en prachtige goudgele pannenkoeken die je zowel met zoete als met hartige toppings kunt serveren.

Als je of als je de hele mix gebruikt, kun je 14 tot 19 pannenkoeken bakken. Je kunt de mix geheel plantaardig klaarmaken, of met melk en eieren.

  • GTIN: 8719326690995
  • THT: 10-2020

Rijk aan vezels

Panash Cacao mix is bijzonder vezelrijk met bijna 13 gram vezels per 100 gram. Ideaal voor bij je ontbijt!

Cacao pannenkoekmix

Met de Cacao pannenkoekmix bak je heerlijke en mooie cacao pannenkoeken. Panash Cacao is gemaakt van biologisch speltmeel, boekweitmeel en cacao. Deze lekkere en gezonde pannenkoeken kun je met zoete of met hartige toppings klaarmaken.

Als je je de gehele inhoud gebruikt, kun je 14 tot 19 pannenkoeken bakken. Je kunt de mix geheel plantaardig klaarmaken, of met melk en eieren.

  • GTIN: 8719326690964
  • THT: 10-2020

Laat je inspireren

Op basis van Panash pannenkoekmixen delen we onze favoriete recepten. Verrassend eenvoudig en smaakvol. 

Gember & Citroengras pannenkoekmix

Met de Gember & Citroengras pannenkoekmix bak je prachtige en heerlijke pannenkoeken. Panash Gember & Citroengras is gemaakt van biologisch speltmeel, gember en citroengras. Lekkere en gezonde pannenkoeken die je zowel met zoete als met hartige toppings kunt bereiden.

Als je de hele mix gebruikt, kun je 14 tot 19 pannenkoeken bakken. Je kunt de mix geheel plantaardig klaarmaken, of met melk en eieren.

  • GTIN: 8719326690988
  • THT: 10-2020

Geen toegevoegde suikers

Panash mixen bevatten geen toegevoegde suikers. Lekker gezond en zo kun je zelf kiezen of je je pannenkoeken zoet of hartig opeet! :-p

Mango & Kardemom pannenkoekmix

Met de Mango & Kardemom pannenkoekmix maak je gezonde en lekkere pannenkoeken. Panash Mango & Kardemom is gemaakt van biologisch speltmeel, mango en kardemom. De pannenkoeken zijn heerlijk met zoete of met hartige toppings.

Als je de hele mix gebruikt, kun je 14 tot 19 pannenkoeken bakken. Je kunt de mix geheel plantaardig klaarmaken, of met melk en eieren.

  • GTIN: 8719326690957
  • THT: 10-2020

Biologisch

Volgens EU bio-richtlijnen vermijden wij het gebruik van gentechnologie en kunstmatige stoffen, zoals kleur-, smaak- en conserveringsstoffen.

Uitverkocht

Rode Biet & Venkel pannenkoekmix

Met deze Rode Biet & Venkel pannenkoekmix maak je heerlijke en prachtig roze pannenkoeken. Panash Rode Biet & Venkel is gemaakt van biologisch speltmeel, boekweitmeel, rode biet en venkel. Lekkere en gezonde pannenkoeken die je zowel met zoete als met hartige toppings kunt serveren.

Als je de gehele inhoud gebruikt, kun je 14 tot 19 pannenkoeken bakken. Je kunt de mix geheel plantaardig klaarmaken, of met melk en eieren.

GTIN: 8719326690971